Eventet e rradhës

Doni të jeni pjesë e një ekspedite outdoor? Doni të sfidoni veten dhe ne, në një ngjitje të vështirë? Ne na keni gati!
Rock Tirana është mbështetëse e fortë për natyrën dhe aktivitet outdoor. Si për bashkëpunim apo nëse dëshironi të mësoni më shumë, ne mund t’ju ndihmojmë.

Dhe hidhini përherë një sy faqes tonë në Facebook, mos harroni, ne organizojmë Albanian Climbing Festival, festivalin e vetëm të alpinzimit në Shqipëri. Ne do t’ju mbajmë përherë të azhornuar!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *