Programi Korporatave

Rock climbing ndihmon në krijim e një fryme bashkëpunimi ne ekip dhe është i përdorur gjërësisht për team building.

Kids Club

Mirësevini në programin tonë të preferuar. Klasa për çdo moshë me trajnim special nga staffi ynë i përkushtuar.

Personal training

Kemi opsione për trajnim personal për këdo. Merr nga climbing maksimumin me trajnerët tanë.

Eventet e rradhës

Doni të jeni në qëndër të aksionit? Eventet tona do t’ju mbajnë aktiv dhe të frymëzuar për më shumë!

Palestra e Vetme për Climbing në Shqipëri

Rock Tirana  është një palestër alpinizmi ku alpinistët kanë mundësinë të krijojnë lidhje me alpinistë të tjerë, të sfidojnë kufijtë e fizikut të tyre, si dhe të mësojnë rreth sportit e vetes. Rock Tirana ka si qëllim krijimin e një komuniteti alpinistësh, që të përshtasin një mënyrë të re të të jetuarit, duke dhënë një  shembull të gjallë se si njerëzit duhet të përballen me kurajë kundrejt sfidave të jetës.

VIZITA E PARË

klikoni më poshtë nëse është hera e parë

Probleme të reja çdo muaj

Routesetting
Hyrje Ditore
ALL700Dite
Hyrje ditore. Orari i hapjes është nga ora 12:00-20:00 të shtunave.
Kids Climbing Club
ALL3500Muaj
Programi 2 herë në javë për fëmijë, prej orës 15:00-19:00 nga e Hëna në të Premte
15 Hyrje
ALL600015 Hyrje
Abonim i vlefshëm për të rritur nga ora 19:00-22:00, nga e Hëna në të Premte
Abonim Mujor
ALL4500Muaj
Abonim mujor i vlefshëm për të rritur nga ora 19:00-22:00, nga e Hëna në të Premte