Personal training

Nëse e shihni climbing si të pamundur, trajnerët tanë mund t’ju japin përherë zgjidhje. Që nga fillestarët dhe lëvizjet bazë, e deri tek teknikat më të avancuara për ngjitje shkëmbore, trajnerët tanë mund t’ju ndihmojnë ta çoni climbing në nivel elitar! Na kontaktoni dhe ju themi se për se keni nevojë.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *