Kids Club

Rock Tirana është krenare për anëtarët e saj më të vegjël. Në të ardhmen do të jenë ata që do të na mesojnë ne sesi të ngjitemi, pasi të fillosh një sport që fëmijë është një garanci për rezultate të shkëlqyera. Ne jemi në shërbim të stërvitjes jo vetëm si sportist, por dhe si anëtar të një shoqërie më të mirë!
Rregullat tona janë:
-Siguria në rradhë të parë, 
-Respektojmë vetveten, 
-Respektojmë njëri-tjetrin, 
-Respektojmë ambjentin.
Ejani dhe provojeni me fëmijën tuaj, s’do të zhgenjeheni!

*na kontaktoni më parë sesa të vini, me qëllim që t’ju gjejmë një hapësirë të pershtatshme për fëmijën tuaj, si nga mosha dhe nga niveli
*programi Kids Club qëndron i hapur nga Shtatori-Qershor