Programi Korporatave

Rock Tirana organizon evente team building për biznesin tuaj, me një fokus special. Aktivitete outdoor të cilat variojnë nga kërkesat tuaja, që nga lojrat për team building deri në ecje në natyrë apo ngjitje të vërteta shkëmbore. Dhe na besoni, nëse do t’i besoni jetën kolegut tuaj, atëherë një nivel i ri bashkëpunimi do të lind, kjo e provuar nga vetë ne. Me nivelin më të lartë të sigurisë ne ju ofrojmë një shërbim të specializuar, me fleksibilitet për të përmbushur kërkesat tuaja.
Na kontaktoni dhe dëgjoni çkemi për të ofruar, s’do të zhgënjeheni!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *