Loading Events

Events for 11/06/2018 - 13/07/2018

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

June 2018

Kids Summer Camp 1

11/06/2018 @ 09:00 - 15/06/2018 @ 13:00
Details, Rock Tirana Climbing Center
Tirana, Albania
11000ALL

  Koha E Hënë E Martë E Mërkurë E Enjte E Premte Tema Mirëseardhja Petrela Teknika Petrela Dita e ujit 9:00 Mirëseardhje / Loja e emrave Nisja drejt Petrelës Nxehje/ Climbing Nisja drejt Petrelës Nxehje/ Climbing 9:30 15 min - Regullat,/ nxehje / Climbing Nxehje/Diskutim mbi ruajtjen e ambjentit Teknikë e këmbëve, krahëve, strategjia dhe durimi, fleksibiliteti Nxehj/Diskutim mbi ruajtjen e ambjentit Climbing 10:00 Prezantimi me litarin dhe pajisjet Bouldering (Climbing) Climbing Climbing Spiderweb 10:30 Stëvitje mbi ngjitjen me litar…

Find out more »

Kids Summer Camp 2

18/06/2018 @ 09:00 - 22/06/2018 @ 13:00
Details, Rock Tirana Climbing Center
Tirana, Albania
11000ALL

It is an activity in which participants climb up, down or across natural rock formations.

Find out more »

Kids Summer Camp 3

25/06/2018 @ 09:00 - 27/07/2018 @ 13:00
Details, Rock Tirana Climbing Center
Tirana, Albania
11000Lek

All rock climbers' events at our facility to keep you in the center of the professional action.

Find out more »

July 2018

Kids Summer Camp 4

02/07/2018 @ 09:00 - 06/07/2018 @ 13:00
Details, Rock Tirana Climbing Center
Tirana, Albania
11000Lek

Scrambling it is another kind of activity involving the scaling of hills and similar formations.

Find out more »

Kids Summer Camp 5

09/07/2018 @ 09:00 - 13/07/2018 @ 13:00
Details, Rock Tirana Climbing Center
Tirana, Albania
11000Lek

Welcome to our youth rock climbing club. Our programs are available for all abilities.

Find out more »
+ Export Events